SOFTVERSKA REŠENJA ZA MOBILNE UREĐAJE

mmVodic - mmGuide

Multimedijalni vodič je program razvijen za mobilne uređaje za potrebe muzeja na području cele Srbije. Moguća je implmentacija mmVodic-a i za druge kulturne ustanove, kao što su nezavisni muzeji, galerije, izložbe, sajmovi, spomenici kulture itd. mmVodič omogućuje posetiocima da uživaju u obilasku eksponata uz dodatne multimedijalne sadržaje (galerije fotografija predmeta, dodatni opis, audio prezentacija, video sekvece itd). MmVodic sadrži predložene ili individualizovane ture obilaska, što korisnicima olakšava planiranje poseta. Naručilac odlučuje koji sistem navigacije želi da implementira.

Vidi više

Osred Mob

Program za ručne barkod laserske ili RF čitače namenjen je automatizovanom popisu osnovnih sredstava, sitnog inventara, alata, knjžnog fonda ili muzejskih predmeta. Predmeti popisa, prostorije i zadužena lica se obeležavaju BARCOD ili RF PROXY oznakama. Popisne liste i podaci popisa se sinhronizuju izmedju servera i ručnog čitača. Popisivač na terenu ima dostupne informacije o predmetima koje treba da popiše. Obrada podataka pre i posle popisa se vrši u programu ETERNITAS - OSRED.

Areg Mob

Program za mobilne uređaje je namenjen automatizovanom popisu - manipulaciji proizvoda i inventara u skladištima, koji su obeleženi BAR CODE ili RF PROXY. Podaci se automatski sinhronizuju sa programom - bazom TENSOR - IP na serveru.

Sklad Mob

Program za ručne barkod laserske čitače – trakere. Namenjen je automatizovanom popisu proizvoda i inventara, koji su obeleženi BAR CODE ili PROXY oznakama u vidu nalepnica uz pomoć trakera.